понеділок, 26 лютого 2018 р.

Обласний семінар


    15 лютого 2018 року в КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбувся обласний семінар із теми «Компетентнісний підхід та соціалізація особистості в умовах Нової української школи».


   Метою обласного семінару було розв’язання комплексу завдань щодо підготовки вчителів до здійснення діяльності у форматі Нової української школи, пошуки шляхів підвищення результатів ЗНО учнів Херсонської області, формування гуманістичного світогляду самодостатньої особистості, європейця й патріота.



   Із  привітанням та побажаннями плідної роботи до учасників зібрання звернувся доктор філософії, професор, ректор КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Анатолій Миколайович Зубко.


        Під час пленарної частини було представлено доповідачів, зокрема і в онлайн режимі, окреслено програму роботи в секціях.

    У цій же частині відбулася й презентація Опорного закладу «Скадовський навчально-виховний комплекс «Академічна гімназія»  Скадовської районної ради «Сучасна школа – простір для соціалізації творчої особистості». Директор школи, заслужений учитель України Ганна Олександрівна Соценко разом з учителями української мови і літератури та вихованцями закладу креативно, із запалом, за допомогою пісні, танцю та художнього слова, в оточенні неймовірної краси соняшників розповіли про особливості своєї школи, високі результати та досягнення учнів і вчителів.



     На секції природничих дисциплін Руслан Васильович Шаламов,  директор із науково-методичної роботи Творчого об’єднання «Соняшник», кандидат біологічних наук, заслужений учитель України, голова Методичної комісії Міжнародної природознавчої гри «Геліантус», опрацював з учителями географії та біології такі теми, як «Формування критичного мислення і ключових компетентностей  на уроках предметів природничого циклу» та «Модернізація програм із біології для 6-9 класів. Підручникотворення».     Зоя Володимирівна Філончук, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії й методики викладання навчальних дисциплін КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» висвітлила питання «Особливості роботи вчителів предметів природничого циклу в новому 2017/2018 навчальному році» та підбила підсумки роботи секції. 



     Організатори та вчителі Херсонщини щиро вдячні представникам Творчого об’єднання «Соняшник» за надану можливість творчого спілкування з видатними особистостями, що, маємо надію, стане стимулом та потужною мотивацією до плідної, натхненної роботи вчителів.

      Усі вчителі-предметники одержали сертифікати про участь у роботі семінару.
    


Немає коментарів:

Дописати коментар

Сформулюйте висновок про значення критеріїв для встановлення виду.     Представники родини слонових африканський та індійський слон (азіатсь...